Syver stol med Arme - Model 3207 - Sort læder - Arne Jacobsen - Fritz Hansen

varenummer: 331577

Pris: 4.500,- DKK pr. stk.

Oplev en ægte designklassiker med Syver stolen, model 3207, med armlæn, designet af den legendariske Arne Jacobsen i 1955 og håndlavet af Fritz Hansen. Denne ikoniske stol er udtryk for enkelhed og elegance, der passer perfekt til enhver moderne indretning.

Arne Jacobsen (1902-1971) var en af de mest indflydelsesrige danske arkitekter og designere i det 20. århundrede. Han er mest kendt for sit banebrydende arbejde inden for moderne arkitektur og møbeldesign. Jacobsen skabte ikoniske værker som SAS Royal Hotel i København og Ægget og Svanen stole.

Fritz Hansen er en anerkendt dansk møbelproducent, der blev grundlagt i 1872 af Fritz Hansen. Virksomheden er kendt for sit engagement i at producere møbler af høj kvalitet med fokus på innovation, funktionalitet og æstetik. Fritz Hansen har samarbejdet med nogle af de største designere, herunder Arne Jacobsen, og har skabt nogle af de mest ikoniske møbler i moderne designhistorie.
H - 78,5 cm, B - 52 cm, D - 61 cm og SH - 43 cm.

 

Dette produkt vil blive inspiceret grundigt på vores professionelle værksted af vores uddannede ansatte, der sikrer produktkvaliteten.

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, udgåede produkter, leverings ændringer og udsolgte varer.