Syverstol med armlæn - Model 3207 - Cognac Leather - Arne Jacobsen & Fritz Hansen
Flot stand

varenummer: 546955

Pris: 4.500,- DKK pr. stk.

7'eren med armlæn og fuldpolstret læder er et klassisk design af Arne Jacobsen. Denne stol er utrolig alsidig og passer perfekt til ethvert spisebord, køkken og kontor. Den er en favorit i moderne og spændende hjem.

Denne model af 7'eren er fuldpolstret i læder, hvilket betyder, at læderet dækker alle sider af stolen og giver den et smukt og lækkert udseende. Dette gør spisestuen eller køkkenet ekstra elegant og stilfuldt. Stolen er udstyret med armlæn, hvilket gør den endnu mere behagelig at sidde i.

Stolens særlige design giver en fremragende siddekomfort, da ryglænet er fjedrende. Dette skyldes de 9 lag formpressede finér, som stolen er lavet af. Denne konstruktion sikrer en behagelig og ergonomisk korrekt siddeposition.

Målene på stolen er som følger:

Højde: 82 cm
Bredde: 50 cm
Dybde: 52 cm
Sædehøjde: 46 cm
Disse dimensioner gør den til en kompakt og alligevel komfortabel stol, der passer godt ind i forskellige rum og miljøer. Med dens tidløse design og luksuriøse læderpolstring vil denne 7'er med armlæn være et fremragende valg til at tilføje elegance og stil til dit hjem.

Flot stand

 

Dette produkt vil blive inspiceret grundigt på vores professionelle værksted af vores uddannede ansatte, der sikrer produktkvaliteten.

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, udgåede produkter, leverings ændringer og udsolgte varer.